Honda Quality Plus occasions

Hebt u uw oog laten vallen op een mooie Honda occasion die onder het Honda Quality Plus programma valt? Hier vindt u alle informatie over het Honda Quality Plus programma voor Honda occasions.

Waarom kiest u voor een honda occasion binnen het honda quality plus programma?

Wanneer u kiest voor een HQP auto, kiest u niet voor zomaar een gebruikte auto. U kiest voor een gebruikte auto met vele zekerheden waarbij de Bovag, de APK, de Nationale Autopas en het HQP-keurmerk ondersteunend zijn. U kunt kiezen voor HQP Occasions Standaard Garantie of HQP Occasions Optimale Zekerheid. Beide varianten worden op kenteken afgesloten en zijn dus overdraagbaar. De Standaard Garantie biedt al vele voordelen. Kiest u voor Optimale Zekerheid, dan krijgt u in plaats van twee jaar maar liefst drie jaar garantie op uw Honda occasion.

LEES MEER OVER HQP OPTIMALE ZEKERHEID

Onbezorgd rijplezier

Honda biedt u een exclusief zekerhedenpakket bij de aanschaf van een HQP occasion. Dit HQP-keurmerk is van toepassing op occasions die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Dit geldt uiteraard alleen voor Honda occasions!

Uniek: Tot wel 12 jaar oud en toch technische garantie

Welke Honda occasions komen voor dit HQP-label in aanmerking? Honda staat voor kwaliteit. Op basis van deze kwaliteit kunnen wij binnen dit HQP-label Honda auto’s aanbieden tot een leeftijd van 9 jaar en een maximale kilometerstand van maar liefst 180.000 km. Met de 2 jaar standaard garantie binnen de HQP Standaard Garantie heeft de HQP occasion tot 11 jaar oud nog garantie. En met HQP Optimale Zekerheid maar liefst tot een leeftijd van 12 jaar oud!

De 7 zekerheden van Honda Quality Plus

Koopt u een Honda occasion met het HQP-label, dan bent u verzekerd van gegarandeerd rijplezier zonder verrassingen. Honda Quality Plus biedt u de volgende zekerheden:

 • 24 maanden technische garantie, zonder kilometerlimiet

  De HQP technische garantie heeft een duur van 24 maanden (2 jaar) na aflevering. Na aflevering is er geen kilometerbeperking van toepassing. Alle reparaties die onder de HQP technische garantie vallen, worden volledig vergoed.

 • 24 maanden 24 uurs Honda Assistance, zonder kilometerlimiet*

  De Honda Assistance mobiliteitsgarantie heeft een duur van 24 maanden (2 jaar) na aflevering. Na aflevering is er geen kilometerbeperking van toepassing. De Honda Assistance is van toepassing in geheel Europa.

 • Omruilgarantie

  Het kan gebeuren dat u een HQP occasion koopt, maar dat u achteraf toch liever een andere Honda occasion had willen kiezen. Geen probleem! U kunt uw HQP occasion omruilen met een andere HQP occasion bij de Honda dealer waar u uw HQP occasion heeft aangeschaft. Dit kan binnen 14 dagen na aanschaf, bij maximaal 1000 verreden kilometers.

 • Nieuwe APK

  Bij aflevering is de HQP occasion voorzien van een nieuwe APK.

 • Geen periodieke onderhoudskosten de eerste 20.000 km of 12 maanden

  Na aflevering heeft u gedurende de eerste 20.000 km of 12 maanden geen kosten voor regulier onderhoud. Regulier onderhoud betreft het voorgeschreven periodiek onderhoud. Bij Honda’s uitgerust met een onderhoudsinformatiesysteem heeft dit systeem bij aflevering een reset ondergaan. Na ingebruikneming van de auto dienen de meldingen van dit systeem, o.a. voor uit te voeren onderhoud, opgevolgd te worden.

 • Reconditionering

  Bij aflevering heeft de HQP occasion een volledige make-up ondergaan. Dat betekent dat uw auto volledig gereinigd is van binnen en van buiten. Ook zijn alle externe lakdelen gepoetst.

 • 100+ puntencheck inclusief NAP

  De HQP occasion is voor aflevering gecontroleerd op meer dan 100 essentiële punten. Hiermee voldoet de Honda occasion aan de HQP-normen. De HQP occasion is bovendien voorzien van een sluitende NAP (Nationale AutoPas). Hiermee heeft de auto een gegarandeerd eerlijke kilometerstand.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en informeer bij een van onze verkopers.