Accu

Niets is zo vervelend als een auto die niet start. Vaak ontstaan startproblemen door een slechte accu. Uw Toyota dealer controleert daarom bij elke onderhoudsbeurt de staat van uw accu. Wilt u weten of uw accu op dit moment 100% in orde is? Plan dan een controle in bij uw dealer. Hij kan voorspellen of uw accu binnenkort vervangen moet worden.

Uw Toyota accu in het kort

 • Vanaf € 88,-
 • 3 jaar garantie & onderhoudsvrij
 • Het hele jaar door betrouwbaar
 • Ook voor start & stop systemen

Uw Toyota accu

Toyota’s behoren tot de meest betrouwbare auto’s ter wereld, dit komt onder andere door hoge kwaliteit van de elektronica die is gebruikt. Navigatiesysteem, Bluetooth, parkeerhulp en audiosysteem, koplampen en airconditioning hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben voldoende (stabiele) energie nodig om te kunnen werken. Dit komt neer op een betrouwbare accu. Toyota accu’s zijn speciaal ontworpen om deze systemen te voorzien van de juiste hoeveelheid stroom. Kies daarom altijd een originele Toyota accu voor de hoogste betrouwbaarheid, keer op keer terwijl u van uw Toyota geniet.

Veelgestelde vragen over accu’s

 • Wanneer moet ik mijn accu controleren?
  Dit wordt standaard gedaan tijdens elke onderhoudsbeurt. Uw dealer kan voorspellen of uw accu binnenkort vervangen moet worden.
 • Waarom is een originele Toyota accu de beste keuze?
  Universele accu’s kunnen een afwijkende maat hebben waardoor ze niet goed vast staan in de accubak en dat is gevaarlijk. Universele accu’s zijn niet berekend op het stroomverbruik van uw Toyota. Daardoor moeten ze harder werken en bestaat de kans dat ze eerder kapot gaan.
 • Waar is de accu voor?
  De accu is ervoor om uw Toyota van stroom te voorzien zodat deze kan starten, en zodat verlichting, radio, elektrische ramen en alle andere accessoires het doen.