Autobedrijf Jan van Dijk is een dienstverlenende organisatie die zich richt op het verzorgen van mobiliteit aan particulieren en het bedrijfsleven.

Autobedrijf Jan van Dijk is al vanaf 1989 een begrip in Brielle en omstreken. Het is een no-nonsens familiebedrijf dat veel waarde hecht aan kwaliteit en service, maar ook aan een respectvolle behandeling van de klant.

Autobedrijf Jan van Dijk is een maatschappelijk betrokken bedrijf, op regionaal gebied. Vanuit die filosofie ondersteunen wij veel activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied. Ook daaruit blijkt het sociale gezicht van Autobedrijf Jan van Dijk.

De professionaliteit en het zakelijke karakter van het bedrijf gaan gepaard met traditionele waarden en normen. U krijgt alle aandacht die van een autobedrijf verwacht mag worden. Door de persoonlijke benadering voelt u zich thuis in ons bedrijf. Het personeel beschikt over de juiste kwaliteiten en kent uw wensen. Verantwoordelijkheidsgevoel, servicegerichtheid en vakkennis zijn kenmerkend voor de organisatie.

Onze missie

Het verzorgen van kwalitatieve mobiliteit aan particulieren en het bedrijfsleven, waarbij we respectvolle klantenbehandeling, traditionele normen/waarden en lange termijn relatie hoog in het vaandel hebben staan.

Persoonlijke benadering

Autobedrijf Jan van Dijk straalt betrouwbaarheid uit. Afspraak is afspraak. Mocht de gewekte verwachting een keer niet kunnen worden waargemaakt, dan wordt u daar ruimschoots van tevoren van op de hoogte gesteld. Autobedrijf Jan van Dijk ziet zich als verlengstuk van u. De pro-actieve opstelling geeft aan dat Jan van Dijk Brielle bekend is met uw wensen en verlangens, zodat daar ook op kan worden ingespeeld.

Autobedrijf Jan van Dijk plaatst service op de eerste plaats. U mag dat als klant ook verwachten. Geen wachttijden bij onderhoudsbeurten of eventuele reparaties. Snel reageren bij acute problemen; elk uur dat een auto stil staat kan voor u productieverlies betekenen. Een flexibele opstelling; uw belang staat tenslotte voorop. Er is altijd vervangend vervoer beschikbaar.

Dat Autobedrijf Jan van Dijk een groot gebied bedient, mag duidelijk zijn. Autoliefhebbers in de wijde regio weten in steeds toenemende mate de weg naar Autobedrijf Jan van Dijk te vinden.

jan-van-dijk-brielle-honda-vetos

We heten u een warm welkom

Met hartelijke groet,
Jan van Dijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Autobedrijf Jan van Dijk