Uw auto in topconditie

Welkom bij JAMES Auto Service Jan van Dijk in Brielle, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

Auto-onderhoud
Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote, of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Auto Service Jan van Dijk in Brielle aan het goede adres.

Banden en velgen
Ook voor uw autobanden en lichtmetalen velgen kunt u terecht bij JAMES. U kunt uw nieuwe banden en velgen laten monteren bij JAMES Auto Service Jan van Dijk in Brielle. Maak nu direct een online afspraak bij de vestiging.

Haal- en brengservice
Kenmerkend voor JAMES is dat de klant centraal staat. Alle klanten kunnen rekenen op betrouwbaar en vakkundig onderhoud, persoonlijke service en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij JAMES profiteert u ook van haal- en brengservice bij groot onderhoud. JAMES Auto Service geeft u een Leven zonder Autozorgen.

Occasions
JAMES biedt u tevens een ruim aanbod occasions. JAMES hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Consumenten die een occasion kopen, kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en een gegarandeerde kwaliteit.

JAMES zorgt voor een Leven zonder Autozorgen, ook voor de leaserijder.

Wij werken voor uw leasemaatschappij
JAMES Auto Service werkt ook voor uw leasemaatschappij. Online een afspraak maken wanneer u dat uitkomt. U kunt altijd binnen 5 werkdagen terecht.

Met de JAMES haal- en brengservice bent u niet onnodig veel tijd meer kwijt aan het brengen en halen van uw auto bij de garage. U kunt zelf aangeven waar u uw auto opgehaald wilt hebben en JAMES brengt na de werkzaamheden de auto, geheel gereinigd, weer terug. Tot slot handelt JAMES direct de facturatie af met uw leasemaatschappij.

Afspraak maken?