Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V – de hybride ervaring. De nieuwe Honda CR-V is responsief, soepel en efficiënt. Het is een SUV met een intelligente, uiterst geavanceerde e:HEV aandrijflijn die een naadloze rijervaring biedt. Ontdek hem zelf! Zelf ervaren? Neem dan even contact op.

Er is al een Honda CR-V vanaf € 49.140,-

De zelfopladende Hybride

De Honda CR-V is een volledige, zelfopladende hybride. Hij rijdt soepel en efficiënt, en een druk op het gaspedaal levert ogenblikkelijke elektrische prestaties op. Dat is niet het geval bij een milde hybride.

Honda-CR-V-Jan-van-Dijk

Connectiviteit

Contact houden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij ons infotainmentsysteem met 7-inch kleurentouchscreen heeft u alles binnen handbereik.

Comfort en gebruiksvriendelijkheid

De CR-V is zo ruim. Het open en ruim gevoel creëert een ontspannen en comfortabele sfeer aangevuld met de gebruiksvriendelijkheid en het comfort van een grote kofferruimte.

Kwaliteit en design

De ruimte van de CR-V, in combinatie met het karakteristieke, sportieve design biedt u en uw passagiers echt rijplezier.

Prestaties van de Honda Hybrid

De Honda CR-V, met zijn e:HEV-aandrijving combineert zuinige prestaties en een lage CO2-uitstoot met een responsieve rijervaring.

Welke uitvoering kiest u? Er is altijd de juiste uitvoering

Neem contact met ons op.

Voor een taxatie van de auto, graag ons online taxatieformulier invullen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Autobedrijf Jan van Dijk