Honda e

Honda’s eerste volledig elektrische stadsauto. De Honda e is een droom die werkelijkheid is geworden dankzij een unieke combinatie van dynamische prestaties, verfijnd comfort en futuristische technologie. Ontdek hem zelf! Zelf ervaren? Neem dan even contact op.

Er is al een Honda CR-V vanaf € 40.615,-

De Honda e biedt een uitzonderlijke, volledig elektrische rijervaring en voldoet tegelijk aan de nul emissiebehoeften.

Honda-e-Jan-van-Dijk

Grote wendbaarheid in beperkte ruimten

Om het sportieve karakter te maximaliseren, wordt het vermogen geleverd via de achterwielen. Dit maakt ook een betere stuurgeleding mogelijk voor de voorwielen met een draaicirkel van ongeveer 4,3 meter. De Honda e is dus uitzonderlijk wendbaar in smalle straatjes.

De juiste balans

De Honda e biedt een aangename en sportieve rijervaring dankzij zijn lage zwaartepunt en zijn gelijkmatige 50/50-gewichtsverdeling. Met zijn compacte afmetingen en zijn korte overhangen garandeert de Honda e een optimale balans, stabiliteit en besturing van uw elektrische aandrijving.

Honda E

Plug-in stroom

We hebben het oplaadpunt in het midden van de motorkap geplaatst zodat u uw Honda e probleemloos kunt opladen aan beide kanten van de auto.

Spannende tijden

Elke elektrische auto die we creëren, brengt ons ideaal van een emissievrije wereld telkens een stap dichterbij. Onze hybride en elektrische voertuigen bieden veel comfort en rijplezier, en leveren bovendien een stevige bijdrage tot een schoner milieu.

Welke uitvoering kiest u? Er is altijd de juiste uitvoering

Neem contact met ons op.

Voor een taxatie van de auto, graag ons online taxatieformulier invullen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Autobedrijf Jan van Dijk