De Honda HR-V Hybrid

Ontdek de gloednieuwe Honda HR-V. Een energieke, zelfopladende hybride die een dynamische rijervaring garandeert dankzij een unieke en intelligente e:HEV aandrijflijn. Deze stijlvolle SUV in sportcoupé-stijl is geïnspireerd op F1-technologie en biedt geestdrift, vitaliteit en veelzijdigheid in alle mogelijke omstandigheden. Zelf ervaren? Neem dan even contact op.

Er is al een Honda HR-V vanaf € 38.540,-

Een zelfopladende hybride gebouwd voor een nieuwe generatie van milieubewuste bestuurders.

De elektrische aandrijving zorgt voor een ogenblikkelijke acceleratie vanuit stilstand. Ze gebruikt de energie die opgeslagen is in de batterij om de elektrische motoren aan te drijven.

Honda-HR-V-Jan-van-Dijk

Volledig hybride technologie

De e:HEV technologie van de HR-V omvat het intelligente Multi-Mode aandrijfsysteem dat een naadloze en elektrische rijervaring biedt.

Prestaties en veiligheid

Dankzij de hybride prestaties is rijden met de HR-V altijd een prettige ervaring in alle mogelijke omstandigheden. De combinatie met Honda SENSING maakt elke verplaatsing ook veiliger.

Ontwerp carrosserie en interieur

De HR-V heeft een prachtige carrosserie en een mooi afgewerkt interieur. Rijden met deze wagen is een bijzonder prettige ervaring en hij past zich ook op vele manieren aan uw levensstijl aan.

Technologie en connectiviteit in de auto

Met de HR-V blijft u altijd geconnecteerd en ligt alles binnen handbereik. De My Honda+ app biedt bovendien talrijke functies die uw rijcomfort aanzienlijk zullen verbeteren als u onderweg bent of als uw auto niet in de buurt is.

Welke uitvoering kiest u? Er is altijd de juiste uitvoering

Neem contact met ons op.

Voor een taxatie van de auto, graag ons online taxatieformulier invullen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Autobedrijf Jan van Dijk