De Honda Jazz

Is een volledig hybride auto. Wanneer u op het gaspedaal duwt, levert deze, in tegenstelling tot een milde hybride, dynamische geëlektrificeerde prestaties. Zelf ervaren? Neem dan even contact op.

Er is al een Honda Jazz vanaf € 32.340,-

GA VOOR HONDA JAZZ, GA VOOR HYBRIDE

De Honda Jazz en Jazz Crosstar leveren een volledig hybride ervaring door hun unieke e:HEV-aandrijflijn met drie modi. Deze zelfopladende reeks is dynamisch en efficiënt en combineert responsieve prestaties met zeer veel stijl.

honda-jazz

Prestaties hybride 

Ontdek hoe de Honda Jazz e:HEV Hybrid automatisch overschakelt tussen verschillende rijmodi om optimale prestaties en efficiëntie te leveren in alle mogelijke omstandigheden. Het systeem werkt zo soepel en naadloos, dat uw eigen bijdrage beperkt blijft tot het rustig genieten van de rit.

Technologie en connectiviteit in de auto 

De Honda Jazz is uitgerust met de nieuwste technologie en connectiviteit in de auto. Het volledige systeem is geïntegreerd en gebruiksvriendelijk en werd ontworpen om een optimale connectiviteit en entertainment te garanderen bij elke rit.

Ontwerp carrosserie en interieur 

Ontdek de stijlvolle, vloeiende lijnen van de Honda Jazz van koplamp tot achterlicht. Het ruime interieur ademt topkwaliteit en de zetels zijn zo comfortabel dat u altijd zin hebt om te blijven zitten.

Geavanceerde veiligheidssystemen 

De Jazz is standaard uitgerust met het Honda SENSING veiligheidssysteem. Ontdek deze geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie die u en uw passagiers veilig en gezond houden.

Welke uitvoering kiest u? Er is altijd de juiste uitvoering

Neem contact met ons op.

Voor een taxatie van de auto, graag ons online taxatieformulier invullen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Autobedrijf Jan van Dijk