Nieuwe CR-V Hybrid

Deel met uw vrienden

Maak kennis met onze grootste SUV tot nu toe. Met een nieuw en robuust ontwerp, premium interieur en intuïtieve technologie toont hij de weg naar voren. En voor het eerst is hij verkrijgbaar in twee uitvoeringen: De CR-V e:HEV full hybrid en de CR-V e:PHEV, plug-in hybride. Schrijf u in om als eerste specificaties, prijzen en de lanceringsdata te ontvangen. Dit kan onderaan deze pagina.

Hoogwaardige en verfijnde interieurs

De nieuwe CR-V Hybrid herdefinieert elegantie. De premium lederen bekleding, glazen panoramadak, verwarmde en gekoelde voorstoelen, verwarmde achterbank, een premium audiosysteem en sfeerverlichting maken het interieur zo verleidelijk dat u wellicht nooit meer wilt uitstappen.

*Sommige kenmerken zijn alleen van toepassing op bepaalde uitvoeringen. De bekleding is een mix van synthetisch en echt leer.

Vermogen om overal naartoe te gaan

De 184 pk sterke elektromotor zorgt voor onmiddellijke elektrische acceleratie. Combineer dat met het verfijnde rijgedrag en de stilte zoals u die kent van elektrische auto’s, en de nieuwe CR-V toont zo het dynamische rijplezier van Honda. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende rijmodi om de rijervaring aan te passen aan uw stijl.

Technologisch geavanceerd

Wanneer u de sleutel op zak hebt, ontgrendelt uw CR-V automatisch wanneer u de handgreep aanraakt. Binnenin vindt u ons Honda CONNECT 9″ infotainmentsysteem met smartphoneconnectiviteit en draadloze oplaadfunctie, een Head Up Display* en technologie die uw stoelinstellingen onthoudt* waardoor u de gewenste instellingen van elke persoon kunt opslaan. Bagage bij? Eens ingeladen sluit de elektrisch bediende achterklep zich met één druk op de knop terwijl u wegloopt.

*Enkel bij bepaalde uitvoeringen

Intuïtief veilig

Veiligheid is essentieel bij de CR-V. Honda SENSING behoort tot de standaarduitrusting van onze auto’s. Daarbovenop beschikt de nieuwe CR-V ook over het nieuwe Honda SENSING 360*: extra sensoren en camera’s rondom de SUV zorgen voor 360 graden bescherming. De CR-V wordt bovendien geleverd met extra veiligheidsvoorzieningen zoals het Multi-view Camera System voor meer parkeercomfort, Adaptive Driving Beam en Active Cornering lights voor een beter zicht onderweg.

* Enkel bij bepaalde uitvoeringen

Welke CR-V kiest u?

Zelfopladend of plug-in hybride – beide CR-V’s leveren een efficiënte, maar dynamische rijervaring. Ontdek het beste model voor u.

CR-V e:HEV Full Hybrid

  • Laadt vanzelf op zodat u geen oplaadstation hoeft te zoeken
  • Rijbereik van 950 km op een volle tank,
  • Hybridetechnologie zorgt voor een efficiënt brandstofverbruik en een lage uitstoot van 134 g/km CO2*
  • Uitstekend geschikt voor stadsverkeer en woon-werkverkeer.

*CR-V WTLP-cijfers

CR-V e:PHEV Plug-in Hybrid

  • Elke ochtend volledig opgeladen via thuisladen
  • De EV-rijmodus zorgt voor een ultralage uitstoot van slechts 18 g/km CO2*
  • Geniet van een zuiver elektrisch en emissievrij rijbereik tot 82 km*
  • Schakelt over naar de hybride modus wanneer de EV-accu bijna leeg is
  • Via de My Honda+-app kunt u het opladen op afstand beheren.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Autobedrijf Jan van Dijk