Volledig nieuwe ZR-V hybride

Deel met uw vrienden

Bereid u voor op de verfijnde, volledig nieuwe Honda ZR-V e:HEV. Onze sportiefste hybride SUV ooit. Schrijf u in om als eerste specificaties, prijzen en de lanceringsdata te ontvangen. Dit kan onderaan deze pagina.

Ongeëvenaarde prestaties

De nieuwe ZR-V hybride tilt prestaties naar een geheel nieuw niveau. Zijn geavanceerde e:HEV-aandrijflijn zorgt voor topprestaties met een laag verbruik. Bovendien zorgen de selecteerbare rijmodi ervoor dat de nieuwe ZR-V in alle omstandigheden fenomenaal rijdt.

Dynamisch ontwerp

Met sportieve 18″ velgen en stijlvolle LED voor- en achterlichten, geniet de ZR-V hybride een verfijnde en sterke aanwezigheid op de weg.

Geavanceerde technologie

De nieuwe ZR-V hybride verschijnt met de nieuwste editie van het Honda CONNECT infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto, plus een glashelder digitaal instrumentenpaneel. De lichaamsstabiliserende voorstoelen en het draadloze oplaadsysteem voor uw mobiele apparaat zorgen voor zorgeloos comfort onderweg.

Veiligheid als norm

De ZR-V hybride beschikt in alle uitvoeringen standaard over de nieuwste generatie bestuurdershulpmiddelen van het Honda SENSING-systeem. Zo geniet je altijd van een aangename en veilige rit.

Krijg alle primeurs

Vul uw gegevens in om als eerste meer te weten te komen over de kenmerken, prijzen en lanceringsdata van de nieuwe Honda ZR-V e:HEV full hybrid.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Autobedrijf Jan van Dijk