Medewerkers

Het personeel bij Autobedrijf Van der Geest is vriendelijk, heeft verstand van zaken en is meer dan bereid om mee te denken. Daar profiteert u als klant van! De monteurs in de werkplaats worden jaarlijks bijgeschoold en ook de andere mensen leren elke dag bij op de werkvloer. Het team van Van der Geest in Ter Aar kent nauwelijks personele wisselingen. Dit betekent dat u altijd met een bekend gezicht te maken heeft.

Graag stellen wij u voor aan:

Simon van der Geest, directeur

Simon is het gezicht voor Autobedrijf van der Geest. Op gebied van sales en aftersales kunt U Simon tegenkomen. Hij is gedreven en gepassioneerd en heeft daarbij Toyota volledig in zijn hart gesloten. `Ik zie het als een uitdaging alle klanten met een voldaan en tevreden gevoel bij ons bedrijf vandaan te zien komen. Ik probeer zo goed mogelijk te blijven volgen wat er binnen het bedrijf omgaat en de binding met de klanten te behouden. Het is voor mij dan ook een streven om vrijwel alle klanten bij naam te kennen en de persoonlijkheid van een dorpsgarage te behouden.

Simon en Jeanette van der Geest

Jeanette van der Geest, administratie

Jeanette zet financieel-administratief voor ons bedrijf de puntjes op de ‘I’. Hierdoor is Jeanette onmisbaar voor ons bedrijf. Ze is dan ook een bekend gezicht binnen Autobedrijf van der Geest. `Ik neem de financiële administratie binnen het bedrijf voor mijn rekening. Samen met Simon proberen wij het bedrijf in goede banen te leiden. Ik ben drie dagen per week werkzaam op kantoor.

Joep van der Geest – werkplaats en magazijn

Ons aanspreekpunt op de receptie voor de werkplaats is Joep van der Geest en zijn motto is; om alle klanten met een voldaan en goed gevoel huiswaarts te doen keren. Ondertussen werkt Joep al geruime tijd binnen ons bedrijf en is dan ook een echt aanspreekpunt geworden. Mocht je vragen hebben over je auto, dan kun je hiervoor zeker bij Joep terecht.

Ferry van Lammeren (verkoop)

Ferry van Lammeren, verkoopadviseur

Ferry is binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor het verkoopplan van de organisatie. Ferry werkt nu al ruime tijd voor ons bedrijf, en is dan ook een bekend gezicht geworden. Zijn passie en kennis is een grote aanvulling binnen ons bedrijf. `Sinds 2004 ben ik bij Van der Geest werkzaam als verkoopadviseur. Ik vind het fantastisch om met klanten te werken en vaak een jarenlange relatie op te bouwen. Van der Geest is een mooi bedrijf met hardwerkende mensen die alle hart voor de zaak en de klant hebben.

Het werkplaatsteam: Werkplaats, Magazijn, Receptie

Al onze medewerkers zijn Toyota techneuten vanaf het eerste uur, en zij zullen dan ook iedere Toyota vakkundig onder handen nemen. Kom gerust eens langs en vraag onze monteurs naar hun ervaring! Ons aanspreekpunt op de receptie voor de werkplaats is Joep van der Geest en zijn motto is; om alle klanten met een voldaan en goed gevoel huiswaarts te doen keren.

Wilt u in contact komen met de werkplaats, de receptie of de afdeling verkoop van Van der Geest? Wij staan via (0172) 60 21 32 voor u klaar.